woensdag 21 april 2010

21 april 2010 post scriptum 2

Vanochtend vroeg opnieuw naar het immigration Office en wat een verrassing, geen enkele lane te zien, we kunnen rechtstreeks op de balie aflopen en of we een expresse behandeling willen, dwz dat we niet nog een dag later terug hoeven te komen. Voor 500 rupees lopen er geen taxis naar dit stadsdeel dus dit is geen vraag. We hebben er een zegel met stempel bij en kunnen tot 8 mei blijven als we zouden willen.
Vanmiddag administatie doen in het internet cafe en daarna een shirt kopen en wat kadootjes en morgen een tibetaans/nepalees dorp en monestry gezoeken. Vanavond opnieuw een afscheids diner met Rob die morgen als eerste vertrekt. Nog 5 dagen te gaan.

5 opmerkingen:

  1. GEDSIEDRIE!!! Zet hem op pap, nog even volhouden... Was wel teleurgesteld dat we je nog niet van schiphol konden halen. Volgende week ben ik erbij.

    Er zijn ergere plaatsen om vast te zitten dus wat dat betreft een meevaller :)

    Liefs Jelle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tis wat mien jong: eerst icesave en nu aswolk, nog vier dagen en dan mag je.... Het lijkt wel als vroeger: wachten op sinterklaaspakjesavond.
    Wat zal het weerzien zoet zijn.
    Hou je haaks!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Moi Jan, er zijn inderdaad slechtere plaatsen om nog wat dagen te blijven; als je 14 mei maar bij het koken in terrines bent! Kop dr veur!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi jan

    mediteer je er maar doorheen
    richting zweeloo

    groet

    johan en deze keer ook ines

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat soort 'office-perikelen' word je rustig van? Dan heeft deze reis je vast goed gedaan, echt 'zen' zeg maar... ;-)

    Jammer dat je er nog niet bent. Tot volgende week dan maar.

    Liefs, Joris

    BeantwoordenVerwijderen