woensdag 14 april 2010

14 april 2010 Kathmandu




Om half zes opgestaan na een slechte nacht de buikkrampen van de vorige dag begonnen toch weer op te spelen. Op het dak van het hotel foto's gemaakt en jawel daar waren ze. Naast de berg die we gisteren beklommen ze je er 1 achter liggen, allemaal monsters van 8 km hoog. De drie grote Annapurina's 1, 2 en 3 waren goed te zien. Christ was here too. Nadat het gisteravond in de bergen onweerde is de lucht blijkbaar opgeklaard. Vooral bij opkomende zon is het beeld fantastisch, dus dat hadden we er voorover.
Op weg met de laatse etappe naar Kathmandu waar je naast 4 gekantelde vrachtwagens en een gekantelde bus veel bochten en hele diepe sporen tegenkwam. Bij 1 van de vele rijstvelden in de bosjes gezeten dat waren dan drie keer vandaag plus vannacht 5 keer dus je zou zeggen komt er geen einde aan. Bij aankomst in het hotel pillen genomen en lekker 2 uur geslapen.
Morgen ochtend om 5 uur naar het vliegveld om een rondvlucht langs de Mount Everest te maken, en 's middag terug naar het vliegveld om de motoren in te kratten. Eventueel de dag daarna de klus afmaken. En dan nog drie dagen dingen bekijken en souvenirs kopen.

2 opmerkingen:

  1. Jan van harte gefeliciteerd met de aankomst in Kathmandu. Een levenservaring om nooit meer te vergeten!
    Natuurlijk willen we ook graag van de laatste dagen nog verslagen en foto's zien, dus we blijven kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Martin van der Meer14 november 2010 om 06:48

    Jan.

    Volgens mij heb je goed genoten van jullie avontuur, je hebt heel wat van de wereld gezien en het is je gegund. Het is een mooi verslag van een mooie reis.

    Groetjes Martin

    BeantwoordenVerwijderen