dinsdag 30 maart 2010

28 maart 2010 Quetta





Na ontbijt van brood ei en thee met veel melk en suiker, op weg naar Quetta de eerste bijna 100 km ging voorspoedig. Toen waren ze met de weg bezig gedurende 200 km, dat heet veel gaten en opgeplakt asfalt wat erboven opligt en veel gaten. Ongeveer 100 km over zand, gravel en veel dikke stenen gereden dus bijna de hele dag gestaan op de motor.
Zullig genoeg de motor later stuiteren op een scheef stuk terwijl ik stilstond, geen houden aan. Het zand van de valbeugels af en geen mens zit er iets van. Bij 1 van de vele wachtposten komt een soldaat erachter dat ik een dikke spijker in de band heb. Theo en Rob kunnen dat heel goed zodat ik mijn motorpak nog mooi schoon heb. Heb je gezien Dafne hoe smerig Rob er ondertussen bijloopt. Ik zou er even een sms aan wijden.
In Quetta zijn ze heel bezorgd om ons, er rijdt een escorte mee met 8 militairen en 2auto's, Ook het hotel wordt sterk bewaakt. Hebben net geld gepind mbv. een soldaten wagen met z'n zessen op een houten bankje. Ik had me net gedoucht, Rob niet natuurlijk en smeerde me eronder. Dafne nog een sms svp.

1 opmerking:

  1. goed geregeld jan met je band!
    fijn dat er zo goed op je gelet wordt.
    zou er denk ik toch wel een beetje zenuwachtig van worden.

    BeantwoordenVerwijderen